ORDINACIJA DENTALNE MEDICINE

Irena Lušičić, dr.med.dent.

051 550 165
098 165 7558

WhatsApp: 098 165 7558

Ordinacija dentalne medicine


Dragi naši sadašnji i budući pacijenti, želim Vam srdačnu dobrodošlicu na naše nove internetske stranice, kao i u našu novu ordinaciju. Naši dragi pacijenti koji nas već poznaju znaju da gradimo kvalitetan i individualan odnos sa svakim pacijentom i nastojimo pronaći najbolje estetsko i zdravstveno riješenje za svakog posebno.

Sve Vas koji ste u potrazi za stomatologom pozivamo da nam se obratite sa povijerenjem.

Irena Lušičić, dr.med.dent.

Diplomirala je na stomatološkom fakultetu u Rijeci 2000 godine, ze se od tada kontinuirano usavršava na seminarima i radnim tečajevima u zemlji i inozemstvu. Pored engleskog i talijanskog, govori dobro i njemački jezik.

U svom desetogodišnjem iskustvu u privatnoj praksi možemo Vam ponuditi široki spektar usluga s područja dentalne medicine, koristeći uređaje i materijale najmodernije tehnologije sukladno svim europskim standardima.

Našim pacijentima pružamo individualni pristup, kod nas niste samo broj. Maksimalno se posvećujemo svakom pacijentu i nastojimo riješiti njegov stomatološki problem. Svi stomatološki zahvati su bezbolni, garantiramo zaštitu svakog našeg pacijenta koju pružaju sterilni uvjeti rada.